Villkor och föreskrifter

Priserna som anges är i svenska kronor och inkluderar 25% moms. swe-baits förbehåller sig rätten att genomföra prisändringar och reserverar sig för eventuella tryckfel samt slutförsäljning. Eventuella fraktkostnader visas innan du godkänner beställning.

försäljning: Varorna skickas så snart vi ser din betalning på banken. Har inte betalning kommit inom 5 dagar så läggs de ut till försäljning igen.

Leveranstid: Din order skickas normalt inom 1-6 dagar. Om en vara skulle avvika från den utlovade leveranstiden kontaktar jag dig alltid via e-post eller telefon.

Dina varor skickas med Postnord till ett ombud i din närhet. Du får en sms-avisering samma dag som ditt paket anländer till ombud. Du får en påminnelse vi sms och en via brev efter tio dagar. Mindre varor skickas som brev med posten.Hos Postnord kan paketet ligga kvar i 14 dagar. Om paket inte hämtats ut debiterar vi för frakt och hanteringskostnader för outlöst paket med 300 kr för att täcka frakt och expeditionskostnader. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans och hemförsäljningslagen.

Övrig info om mina beten: mina beten är handgjorda eller handgjutna och därför kan det förekomma bubblor vid ögon eller ojämnheter i lack färgerna kan från bild på webshopen och bete i hand variera pga att det är svårt att ta kort(filma olika färger så nyanser uv m.m kan inte se ut som den riktiga vara den riktiga vara brukar vara mycket snyggare än den gör sig på bild.

dom handgjorda betena i trä kommer att variera i gång och vikt pga träsort eller densitet i trädet när jag sågar fräser det men det påverkar ej fångstegenskaperna och det är ju det magiska med handgjorda.

alla gummibeten gjuts genom rygghällning och därav blir det en håla och lite kanter som klipps bort och det förekommer även bubblor men jag gör allt jag kan varje gång för att få alla mina beten så felfria.

Bilderna på produkterna får ej användas utan tillstånd, skadestånd kan i sådana fall utkrävas.